Vitamín C sérum - ZRELÁ PLEŤ, HYPERPIGMENTÁCIA - 10 ml Kvitok

Neohodnotené
€12,50
Skladom (2 ks)

Sérum obsahuje kombináciu 2 druhov vitamínu C a je vhodné pre všetky typy pleti, obzvlášť pre zrelú pleť so sklonom k hyperpigmentáciám.

Vysoká koncentrácia fermentovanej aceroly – ovocia s vysokým obsahom prirodzeného vitamínu C, je pre znásobenie účinku doplnená o lipozomálnu formu vitamínu C, ktorá je stabilnejšia a pokožkou dobre znášaná aj pri vyšších koncentráciách. Zapuzdrením vitamínu C v lipozómoch je možné dosiahnuť lepšiu distribúciu do pokožky.

Vitamín C je žiadaný najmä pre svoje anti-aging vlastnosti a patrí medzi silné antioxidanty.

✓  ochraňuje pokožku pred oxidačným stresom a pôsobením UV žiarenia

✓  zjednocuje tón pleti, eliminuje pigmentácie, napomáha jej regenerácii

✓  stimuluje syntézu kolagénu – anti aging efekt

Detailné informácie

Darček zdarma
Darček zdarma
ku každej objednávke. Čím väčšia, tým lepší.
Osobitný prístup
Osobný prístup
som malá firmička, viete s kým komunikujete

Podrobný popis

Zloženie:

INCI: Rosa Damascena Flower Water (kvetinová voda Damašská Ruža), Lactobacillus/Acerola Cherry Ferment & Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate (fermentovaný extrakt Acerola), Aqua & Phospholipids & Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate & Ascorbyl Palmitate (lipozomálny vitamín C),Glycerin (rastlinný glycerín), Xanthan Gum (xantánová guma), Sodium Levulinate (soľ kyseliny levulovej– prírodná rastlinná kyselina), Sodium anisate (soľ kyseliny anízovej – prírodná rastlinná kyselina), Citric Acid (kyselina citrónová – úprava pH), Sodium Hydroxide (hydroxid sodný – úprava pH)  

Použitie: Na vyčistenú, tonizovanú a mierne navlhčenú pleť naneste 2-3 kvapky pleťového séra a vmasírujte do pokožky (oblasť tváre, krku a dekoltu). Po vstrebaní vždy naneste pleťový krém podľa vášho typu pleti.  

Náš tip: Sérum je vhodné pre všetky typy pleti, obzvlášť pre zrelšiu pleť. Sérum môžete používať samostatne, alebo ho môžete pridať napr. do obľúbenej masky.   Pre zachovanie kvality skladujte na suchom, chladnom a tmavom mieste, najlepšie v chladničke.  

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: